Novice

Objavljene bodo novice povezane z napredovanjem projekta.

Spletna predstavitev projekta na kongresu ICONTE

31. avgusta 2023 so partnerji predstavili rezultate projekta in prihodnje dejavnosti na 14. mednarodnem kongresu o novih trendih v izobraževanju v Turčiji.

Iconte kongres

Predstavitev projekta na Poletni univerzi v Tuzli

Dne 13. junija 2023 so partnerji predstavili projekt, njegove rezultate in prihodnje dejavnosti na spletnem seminarju, ki ga je organizirala univerza v Tuzli v okviru mednarodne Poletne univerze LJUT. Video posnetki seje so objavljeni na spletni platformi.

Seminar Tuzla Seminarij Tuzla Seminarij Tuzla

Transnacionalno partnersko srečanje v Sofiji

6. in 7. junija 2023 je v Sofiji potekal zadnji transnacionalni partnerski sestanek, vseh partnerjev za ovrednotenje izvajanja projekta in rezultatov ter za pripravo prihodnjega časovnega načrta za #BeInclusive športno družbo.

Srečanje v Sofiji Srečanje s Sofiji

Nadnacionalno partnersko srečanje v Murciji

25. in 26. januarja 2023 je v Murciji v Španiji potekal projektni sestanek v okviru pobude Erasmus+ #Train4Inclusive. Na srečanju so projektni partnerji razpravljali o dinamiki projekta, izvedenih in tekočih aktivnostih ter rezultatih, ki jih je treba doseči. do konca projekta

Srečanje v Murciji Srečanje v Murciji Srečanje v Murciji

Predstavitev projekta na mednarodnem znanstvenem kongresu

V obdobju 02-03 december 2022 bo v okviru tretjega mednarodnega znanstvenega kongresa »Uporabne znanosti v športu« je Bolgarsko športno razvojno združenje predstavilo trenutne aktivnosti organizacije, vključno z analizo inkluzivnih pobud podprto s programom Erasmus+, ki se izvajajo v okviru projekta Train4Inclusive.


Predstavitev projekta na plavalnem tekmovanju v Rijeki

Med medregionalnim plavalnim tekmovanjem, ki je potekalo 5.11.2022, je bil projekt Erasmus+ "Train4Inclusive" predstavljen udeležencem s strani Športne zveze oseb s posebnimi potrebami mesta Rijeka.

Plavalno tekmovanje Predstavitev

Izobraževanje s področja atletike in plavanja

Športno zveza oseb s posebnimi potrebami mesta Reke je oktobra 2022 izvedla več izobraževanj s področja atletike in plavanja za osebe s posebnimi potrebami. Video posnetke izobraževanj lahko pogledate na spletni platformi

Plavanje Atletika

Transnacionalno partnersko srečanje v Velenju

8. in 9. septembra 2022 je v Velenju potekalo transnacionalno partnersko srečanje, srečanje organizacije iz Bolgarije - Bolgarsko združenje za razvoj športa, Italija - Cus Palermo, Slovenija - IPAK Inštitut za simbolno analizo in razvoj informacijskih tehnologij, Španija - Universidad de Murcia in Hrvaška – Športski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke so partnerji na srečanju razpravljali o trenutnem izvajanju projekta, prihodnjih aktivnostih, načrt razširjanja in roki.

Srečanje Velenje Srečanje Velenje Srečanje Velenje

Transnacionalno partnersko srečanje v Palermu

6. in 7. junija 2022 je v Palermu potekal transnacionalni partnerski sestanek, ki je zbral organizacije iz Bolgarije - Bolgarsko združenje za razvoj športa, Italija - Cus Palermo, Slovenija - IPAK Inštitut za simbolno analizo in razvoj informacijskih tehnologij, Španija - Universidad de Murcia in Hrvaška – Športski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke so partnerji na srečanju razpravljali o trenutnem izvajanju projekta, finančnih vprašanjih, prihodnjih aktivnostih, načrt razširjanja in roki.

Srečanje  Palermo Srečanje  Palermo Srečanje  Palermo

Transnacionalno srečanje partnerjev na Reki

Drugega in tretjega decembra 2021 je na Reki potekalo transnacionalno srečanje partnerskih organizacij Bolgarija - Bulgarian Sports Development Association, Italija - Cus Palermo, Slovenija - IPAK Inštitut za simbolno analizo in razvoj informacijskih tehnologij, Španija- Universidad de Murcia and Hrvaška - Športski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke. Partnerji so obravnavali tekoče izvajanje projekta, bodoče dejavnosti, diseminacijski načrt in mejnike.

Meeting Rijeka Meeting Rijeka Meeting Rijeka

Drugega dne srečanja so tudi obeležili Mednarodni dan oseb s posebnimi potrebami.

Prvo srečanje

Zaradi COvid-19 krize je prvo srečanje potekalo na spletu.

Prvi sestanek konzorcija projekta Train4Inclusive project je bil 4. februarja 2021. Na sestanku so sodelovali predstavniki Bolgarije, Hrvaške, Italije, Slovenije in Španije. Dogovorjene so akivnosti, ki bodo izvedene v naslednjem obdobju.

Kick of Meeting Online rticle>